læs højt

Højpotent og politisk eksplosiv.. Det er den vej vi som LGBT’er bør gå .. Pernille sætter spørgsmålstegn ved det legitime i organisationen NORDFRONT der slet skjult laver Heil Hitler gennem deres podcasts ved Asbjørn og Christian, alle deres indslag er stort set uden undtagelse stærkt antisemitiske og fordomsfyldte overfor for racefremmede i Danmark.. og LGBT’er kædes altid sammen med de andre.. og er en del af det at ligge i med de andre…

Hvad de fleste glemmer er at Danmark kan noget specielt .. under den anden verdenskrig stod vi sammen om at bringe Jøder i Sikkerhed fra nazisterne… noget som aldrig bliver glemt i Israel, derfor er Danmark de eneste land som de lytter til når vi kommer med kritik.

Som LGBT’er følger jeg altid hvad NORDFRONT pt. har gang i, ikke at de evner at forny sig selv.. men da jeg tror at det trækker op til storm.. har jeg valgt at den arv jeg har fra min farfar, er noget som jeg vil prøve om jeg ikke kan løfte … han var i den gruppe i jylland der evnede at blive nævnt og hyllet i BBC da det var allermest kritisk for de allierede. Singapore faldt men Sønder Felding holdt og det var et tegn i mørket på demokratiet kunne vinde over nazisterne og var måske et vendepunkt i krigen.. under krigen var der et blad… frit Danmark.. måske er det tid til igen at hæve røsten over for NASAP og sende dem tilbage til historiebøgerne hvor Hitler som en anden fej kujon, tog sit eget liv i 1945.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning