Er “black lives matter” sort fascisme?

Pernille viser at hun også har en politisk agenda og er mere. end bare end en dum blondine. Hun tror også at Black lives matter er ved at udvikle sig til sort Facisme
læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

En ellers god sag kan hurtig blive smittet af selvretfærdighed og en slesken for misforstået politisk korrrekthed.. det gælder for vores sag i LGBT men også når det drejer sig om “black live’s matter”

Jeg er provokerende, ja måske, i hvert fald en modstander af politiske og religiøse yderligtgående fanatiker, der forsøger at stoppe almindelige mennesker i kasser der passer på deres holdninger .. noget der i den grad lever videre i “black live’s matter” hvor det pludselig bliver til et spørgsmål om negerslaveri.. Der er bare ikke langt til en brændt bøgerne politik og vandalisme.. Der er vel ingen grund til at, vi skal hylde hverken sort eller hvid fascisme..

Selv om jeg er transseksuel anser jeg mig selv som en af guds børn, der ligesom alle andre mennesker er syndere. Men jeg tror på gud som en kærlig og tilgivende gud.. og prøver selv at være det overfor den verden jeg lever i ,”men fejler ofte”. Jeg ved at vi som kristne skal vende den anden kind til hver gang vi møder vold og modstand.. Jeg ved også i samme bog står der skrevet “Alting har en tid”

Alting har en tid,

for alt, hvad der sker under himlen, er der et tidspunkt.

 En tid til at fødes, en tid til at dø.

En tid til at plante, en tid til at rydde.

 En tid til at slå ihjel, en tid til at helbrede.

En tid til at rive ned, en tid til at bygge op.

 En tid til at græde, en tid til at le.

En tid til at holde klage, en tid til at danse.

 En tid til at sprede sten, en tid til at samle sten.

En tid til at omfavne, en tid til ikke at omfavne.

 En tid til at opsøge, en tid til at miste.

En tid til at gemme hen, en tid til at kaste bort.

 En tid til at rive itu, en tid til at sy sammen.

En tid til at tie, en tid til at tale.

 En tid til at elske, en tid til at hade.

En tid til krig, en tid til fred.

Denne del af bogen er fælles for alle i Bogens Religioner.. det gælder: “jøder, kristene og muslimer” Og den er årsag til et hav af krige på denne jord. Din tro på gud, er et Personligt forhold mellem dig og gud, og kan ikke dikteres af hverken præster eller øvrighed, vi kan alle forkynde guds ord gennem det, vi kristne kalder helligånden. ” Som er det vi som kristne fejrer i Pinsen”

Som Pernille har jeg let ved at finde, den anden side, hvor jeg er villig til at kæmpe for eller dø for retten, til den frie kærlighed og valget til selv at vælge hvilken måde vi ønsker at leve.. Som LGTB’er har vi hele paletten af farver vi kan spille på, hvor vi alle i guds øjne er lige. Jeg mener også at Stram Kurs ved Rasmus Paludan og den national socialistiske organisation Nordfront er det der truer det danske samfund mest lige nu.

Regnbuen er et symbol og et løfte fra Gud.. han viste det som et tegn og løfte for Noa. Som LGBT’er ved vi at vi repræsenterer alle regnbuens farver og at vi prøver på at favne alle.

Det politiske ego.. har jeg valgt at det kommer til at følge Pernille..og der er lige et par organisationer der skal tilføje nille til mit navn, mine liberale holdninger er de samme som de altid har været.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning