Tilbage på kontoret. tid til at være sekretæren.

Pernille foto i haven.
læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

Kunne nu godt bruge en boss en gang i mellem.. til at lave lidt sexchikane på mig.. det er da skønt med et gramsende klap i røven en gang i mellem.. eller lige at blive presset op mod skrivebordet og mærke hans svulmende pik mod min røv. Ååh hvor jeg elske at arbejde på kontoret, og blive betragtet som en dulle der er fri bytte .. og som er billig nok til at smide trusserne og lade en pik eller to komme til..

Det har ellers været nok at se til de sidste tre måneders tid, Covid 19 fik antallet af nye danske webshops til at eksplodere.. og det er præcis det jeg er ekspert i at arbejde med. Her er det jo også let at arbejde på lige fod med alle andre. det har været så meget at se til at jeg har måttet sige nej til flere nye kunder..

For mig har Covid 19 betydet at det med at møde fremmede mennesker er for mig et no go. så dating og sex med fremmede, har jeg måttet glemme. Jeg kunne nu godt trænge til en bytur med lidt sex som en god afslutning.

Jeg har eller sendt konen på en 2 dages ferie tur.. Men det tiltrods kan jeg ikke finde plads i kalenderen til at lave en fornuftig date.. På den anden side så nyder jeg da også at jeg kan arbejde mens jeg er Pernille fuldt og helt. og nyde at jeg kan gå med sminken hele dagen.. At jeg er hundesitter for min datter et par dage betyder jeg lufter hunden som Pernille. og går naturligvis turen med hunden som Pernille i dametøj..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning