Pernille elsker livet som transseksuel dulle, livet som kvinde overskygger i dag at hun blev født som mand.

blowjob

At jeg som kvinden Pernille elsker at have sex med mænd. Jeg elsker når en mand tør tage kvinde råt og lidt brutalt. Det er her man som kvinde for alvor føler sig begæret. Jeg ved godt at jeg er til ekstrem sex. at jeg elsker at være dullet op som en anden luder. ja jeg elsker at blive fistet i røven.. og blive taget derud på grænsen hvor det er lige før man flækker på langs.

Jeg elsker smagen af pik.. og det er lækkert at give et godt og dybt blowjob til en mand. og det grynt der lyder fra manden, der for første gang ser og mærker pikken forsvinde totalt ind i munden på mig .. gør at jeg med glæde lader mig deepthroate af en lækker mand.

Jeg leder efter en mand.. der mangler en fast tøs som mig… bare til at tilfredsstille ham .. at der gerne må falde lidt sugar af på mig for det jeg tilbyder gør ikke noget .. det er lidt dyrt at være Pernille.

Jeg har brugt meget tid på at blive den Tøs jeg er i dag .. og jeg har altid elsket det ekstreme i analsex.. man kan på en af mine gamle sider se mere om det jeg har lavet gennem tiden..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning