Der går næsten ikke en dag uden at en journalist lave en ny artikel

Der går næsten ikke en dag uden at en journalist lave en ny artikel .. sådan er det at leve som transkønnet / transperson / transseksuel. LGTB bogstaverne er nærmest helt rødglødende.

For os der er transkønnet, transseksuelle, er det værste der kan ske, at såkaldte eksperter begynder at udtale sig om hvordan vi er som personer. Man kan ikke putte os i små kasse og sige at sådan er alle transpersoner. og det er lige præcis det eksperter altid gør..

Al den media fokus der har være der de sidste par år har ikke gjort det nemmere at leve livet som transperson i Danmark.

Som jeg oplever er der flere dage hvor alting bare går skævt og man bliver konstant misforstået af velmenende mennesker der tror de ved hvordan man har det.

For mig hjælper det musikken og sangen, lyt til teksten som handler om os skæver eksistenser lidt på kanten af samfundet. Man kan kun blive glad inden i når en sanbliver opført på denne måde af en Street Perfomer som Alice..

Denne dejlig sang der tager os med til en tid, der på mange måder, var den ombrydnings tid, der formede den tid vi lever i i dag. Det var fra en tid hvor ungdommen løsrev sig fra de vanlige normer.. og hvor de skæve eksister pludselig blev meget mere synlige, hvor vi som som samfund måtte ændre normen for hvad der normalt.. Det er desværre en kamp der for en del af os stadig pågår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning