At være en shemale kan være hårdt siger Pernille Kristensen

Pernolle fra Herning

En Shemale er det en mand med bryster, et misfoster skabt af pornoindustien, er det en mand der gerne ville have været en kvinde eller måske er det helt andre årsager til at vi finder de shemale’s på gaden?

Jeg tror at der er noget af det hele i os alle og jeg elsker min slutty rolle “Un salope le provocateur” jeg kan godt leve med at ikke alle kan lide det jeg er, jeg tvinger dem jo heller ikke til at være sammen med mig, men jeg vil gerne at de accepterer mig som den jeg er. Jeg ser mig selv værende en kvinde, det er det der en inden i mig, at det ikke helt følger med på det ydre. er noget der ind imellem går mig en del på.

Det man ser i spejlet er slet ikke den person man selv føler man er. Der er da også dage hvor tankerne kredser at man spilder livet.. med noget som aldrig kommer til at ske. og den bedste løsning var slet ikke at være.

Det at føle sig elsket og være intim sammen med nogen, betyder rigtig meget for os alle som personer // og det har bestemt ikke ret meget med hvilket køn vi har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning