Sexdates jeg elsker at være fræk tøs og blive bollet af mænd

Feminized

Jeg er vild den sex jeg har som transseksuel. Jeg nyder virkelig at føle begæret bliver taget hårdt og brutalt af mænd og mærke at de gør sig færdig dybt inde i mig.. jeg ved godt at det lyder bizart her føler jeg at for alvor tjener mit formål som transperson. Det er så meget kvinde jeg kan blive.

Jeg prøver på være ærlig med hvem jeg er.. og hvad jeg forventer af de mænd jeg er sammen med.

I det daglige er jeg kvinde langt det meste af tiden. Altid går jeg i dametøj fra inderst til yderst, Leggins er det jeg oftest går i så løsthængende T-shirt eller skjorte måske en cardigan. Det er også min påklædning når min kone er hjemme, makeup bruger jeg kun når jeg dater eller hygger mig alene på kontoret.. det samme er også gældende for mit luder dress..

Jeg ved at der er mange måder at udleve sine fantasier / drømme, dermed også være det og den man er.

Jeg har selv en kronisk sygdom .. Diabetes type 1, men det stopper mig ikke helt i at være kvinde..men er nok årsagen til at jeg ikke sprang helt ud da jeg var 17, noget jeg var på vej til dengang.
Det hele blev lidt for svært. og der var ikke overskud til at trans / bøsse eller hvad jeg nu var den gang.. med god til at være seksuelt sammen med en pige og være mand det er ikke det jeg kan.

Om jeg fortryder det valg / ja og nej / to dejlige børn er da en bonus der er svær at fravælge / jeg har heller ingen planer om at lave flytte fra min ægtefælle.

Som det er nu har jeg rimelig meget plads til at Være Pernille…selv om jeg godt kunne tænke mig noget mere sex.

Jeg har dog nogle stykker der kommer her en gang imellem. Det de arbejder med af sex er mere præget af sm hvor jeg står for afstraffelse af dem. og det kan vi slutte med at spille den af på dem.. og med lidt tung og mund .. så er det ok for mig også.. og gir mig lidt af det at være sexobjekt.. som jeg jo elsker at være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning