Tænker mænd og kvinder på sammen måde

Det påstås at mænd håndter alt efter et kasse system og at han behandler en kasse af gangen.. men også at han har en kasse der indeholder intet.. og at det er den kasse han opholder sig i lige så snart der ikke er noget oppe og vende. Der var da lige noget der ikke stemte helt hos mig..

Jeg har altid selv følt at jeg var mere kvinde end mand.. Hen den anden dag var til en forelæsning hvor vi som virksomheds ejer skulle klædes lidt bedre på til at håndtere ansatte og kunder, ved at kategoriser i den hurtige ud fra rød gul grøn og blå princippet..  Da det så var dækket godt og grundig. så tog vi fat på den forskel der mellem kønnene.

Kvinder derimod håndtere tankerne trådede og alt samlet i en knude også kaldet output. kvinder har hele tiden flere samtidige tanker der ikke har noget med hinanden at gør i gang… her genkendte jeg pludselig mig selv. og kan også godt se hvorfor den omverden der sætter mig i bås som mand ikke lige finde ud af mig. jeg tænker altid på flere forskellige ting på en gang.. og har lidt svært ved at genkende kassesystemet hos mig. og jo længere vi kom ind foredraget stod det mere og mere klart at .. manden i mig nok ikke var det dominerende.. men at jeg mest af alt var en kvinde inden i.

Egentlig er det befriende man også lidt skæmmende at hallo Pernille .. inden i er du en pige..men de fleste anser dig for at være en mand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning