Jeg lever livet dobbelt men alligevel kun halvt, noget som LGBT’er ofte gør

en shemale fra Herning

For ikke så længe siden startede jeg et foredrag med at jeg hedder Pernille Kristensen…. De vidste alle at jeg jo er døbt Per og at de læste Per på papiret foran dem. og af de 30 der var i lokalet var der kun en der kiggede op og nikkede til mig.

Gennem rigtig mange år har jeg levet et dobbelt liv, men kun følt at jeg har kunnet leve livet halvt. Det at man føler at man ikke rigtig får lov at være den man er slider meget på en, og mange har da også set mig som indelukket, svært nå ind til, det meste af tiden lidt trist. og som om at de ved hvem jeg er.

Den eneste i familien der har erkendt at jeg pige er nok min mor.. hun har stort set altid kaldt mig ved mit rette navn “Pernille selv om er døbt Per” Hun vidste også at jeg lånte stømpebukser i hendes skuffe, de kom aldrig tilbage. Så længe jeg kan huske tilbage har det været en del at mig, at jeg helst ville have dametøj på…som om det ville ændre min min krop.. når jeg tænker på sex er det altid med mig som pige / dame / kone .. og tænker jeg på dem jeg har haft sex sammen med.. så er det da også de mænd jeg har haft sex med der står som den bedste sex.. jeg ved godt at jeg har været gift med den samme kvinde i mere end 30 år de sidste 15 år har vi ikke haft sex sammen, så det er hus, familie og avis vi deler.

Den sex jeg vil ha får jeg gennem date’s på nettet.. og jeg er blevet bollet at flere mænd en de gange jeg har har haft sex med andre kvinder..

Min kone ved godt at jeg har, meget sex legetøj, også at jeg har dametøj, jeg har tit gæster… mest arbejde.. men også dates.. og helt ærligt så elsker jeg at blive taget hårdt af en mand..

Det var dagens tanker og bekendelser fra Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning