Tøsedreng det har jeg vel altid været, pivet, nej var feminin, husker tydelig første gang jeg kyssede en anden dreng

luder

Som dreng elskede jeg at lege med dukker, jeg havde aller mest lyst til at have pigetrusser og kjole på.. men drenge leger røver og soldater og andre voldsomme lege. her fandt jeg finde min plads i legen, da vi havde akut mangel på piger i den folk der havde mulighed for at lege sammen, valget jeg at ofre mig og gi mig som kvinde i alle de muligheder der var i legen.

Jeg kan ikke huske hvordan og hvorfor jeg endte ofte i strømpebukser og kjole og var fange. Jeg er ofte blevet bundet og bortført, og er blevet solgt som slavetøs utallige gange. at i legen tonerne var farvet af sex.. blev ret så tydelige .. da vi var 11 -12 år gamle .. og mistede min mødom til et kosteskaft, jeg fik min første orgasme mens jeg havde nylonstrømper og bh på.

Når jeg har sex er jeg altid i tankerne en kvinde.

Alt fra min barndom peger på at jeg hellere ville være en pige.. det er da også der jeg er mest tryk. når jeg er kvinden, de flest dage arbejder jeg mens jeg er kvinden. og det har jeg det utroligt godt med. jo det seksuelle kan godt forstyrre, det gør det jo for alle, den med at man ser en mand mærker varmen stige.

Der er vel et par hundrede mennesker der kender mig som Pernille en ganske almindelig fræk tøs der godt kan lide at være lidt billig og være dullet op som var hun en pornostjerne. For mig er der ingen tvivl om at det er som kvinde, jeg fået den bedste sex, og at jeg nyder at en mand boller mig, ikke mindst så elsker jeg at mærke manden komme, det er også ved at være mange år siden jeg sidst har haft sex med en anden kvinde..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning