Pernille i køkkenet klar til fræk sex

Feminized
læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

Pernille, der i midten af 50’erne og fra Herning, forklarer, hvad der er så frækt ved at give dybt blowjob, Pernille, der er i midten af 50’erne og fra Herning, forklarer, hvad der er så frækt ved at dybt blowjob:

– For det første er det frækt at sidde mellem benene på en mand, og han overgiver sig til mig og min mund. En lille leg om hvem der bestemmer – hvad giver han mig lov til, og hvor langt kan jeg gå, og hvem styrer hvem?

Men det virkeligt frække er han reaktion, en art liderlig overraskelse, når jeg lader hans pik glide dybere og dybere ned i halsen, hans gisp og suk, de små ryk i pikken, som jeg kan mærke med hånden, mod min tunge og nede i halsen.

Og så når pikken kommer helt ned i halsen, den der fornemmelse af at blive fyldt op, mærke hvordan halsmusklen strammer sig som en ring omkring pikken. Så begynder en lille panik, den der kvælningsreaktion blandet med opkastningsrefleksen, den er lækker. Man kommer ud på grænsen af det frække, det forbudte og ulækre… Og så er jeg vild med, hvor vådt det bliver, den der tykke og bløde savl som er en del af det. Det er fantastisk at slikke, kysse og pirre med, med fingrene og tungen på pikken, nosserne, så helt igennem vådt og glat.

I det hele taget er det bare meget bedre at sutte pik og deepthroate vådt, meget vådt. Jeg oplever, han bliver mere følsom i området af, at det bliver så vådt. Og det ser vildt fræk ud med en glinsende våd, stiv pik. Det skal bare være vådt, det hører ligesom til, at sex er vådt, frækt og liderligt, ellers så går det frække og sensuelle ud af selve det at have lækker sex.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning