Frihed til at være transseksuel og det at være normal

sex slave

En pause fra arbejdet  det er noget jeg har trængt til i et stykke tid.. og i dag var der hul i kalenderen.. så i dag stod den på hele møllen af Pernille.. Dvs fuld krigsmaling catsuit og kjole.. det er noget jeg i den grad elsker.. at have tiden til at jeg så også kan komme til at arbejde på kontoret er da bare et plus.

Jeg er ikke helt kommet dertil hvor møder i min forretning eller i det offentlige rum giver plads til mig som Pernille. Der er alt for mange fordomme.. det kommer i vejen her .. men baby steps i den rigtig retning er vel også i orden..

Men jeg er da kommet så langt at skjorte, bukser bælte og jakker altid knapper den anden vej. At det ofte giver et anerkendende nik, fra ofte ret uventede mennesker er dejligt. og enkelt samtaler har det da også givet mig.. det er specielt drengepiger der elsker at jeg tør skilte med at jeg er transkønnet..uden at jeg gør noget der vulgær og stødende. En enkelt gang midt under et større møde kom ca 35 årig kvinde over til gav mig et kæmpe kram med et tak fordi du står ved hvem du er .. vi havde i øvrigt en hyggelig eftermiddag sammen efterfølgende.. og I gættede rigtig, hun ville ønske at hun var født som mand..    

Jeg ville egentlig gerne være endnu mere Pernille. Ja det er rigtig at jeg jeg stort set altid går i dametøj.. og at det med sex selv anser mig for den kvindelige part i den del af livet også. Det ved hæng jeg har er egentlig en fejl fra naturens side. Den har dog den praktiske funktion at det er lettere at stå op og tisse.. ellers er den bare noget der slasker.

Ja jeg elsker at blive bollet i hoved og røv jeg føler selv at jeg er skabt til at servicer mænd.. og det er mit formål her i livet at være en kneppe dukke for sexhungrende mænd. Jeg er speciel vild med rå hård sex.. at jeg er vild bed bareback..er noget jeg gemmer til de få specielle mænd der kommer fast hos mig.  

Her nyder jeg at tage en pikken helt i bund og mærke pikken tømt. og det er en skøn fornemmelse at gå rundt resten af dagen og føle hvordan jeg bliver smurt mellem ballerne med sperm der siver ud af mig.

Mit varemærke er min bagdel som jeg elsker at vise frem..jeg ved at mange mænd elsker at bruge den.. og jeg er en af de tøser der virkelig kan tage meget i den. og det at være den det modtager en omgang analfisting i min sulten røv er altså noget der bringer mig i den syvende himmel.

ulig det fleste kvinder er jeg vild være genstand for en Quickie. Finder at det er vildt frækt at gå gøre sig klar til at en mand kommer her for at bruge mig.. og være klar til at modtage ham. Han kører den af i mig… tak og goodbye.. så føler jeg mig virkelig som en luder.. og med en dejlig følelse af at være blevet brugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning